Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Η εταιρία Χάτζον είναι μια καθετοποιημένη
βιομηχανική μονάδα που ειδικεύεται
στα ημιέτοιμα καμπυλωτά εξαρτήματα ξύλου.
Παρακολουθώντας από κοντά τις αναγκες του πελατολογίου της, σήμερα προσφέρει και έτοιμα προϊόντα – καρέκλες, τραπέζια, κρεββατοκάμαρες – δινοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον σύγχρονο επαγγελματία.
Η εταιρία Χάτζον στεγάζεται σε υπερσύγχρονο χώρο 3.000 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής. Διαθέτει 2 κέντρα εργασίας ( CNC) 5 αξόνων και 20 πρέσες με 10 γεννήτριες υψηλής συχνότητας.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός, η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρίας της επιτρέπουν να προσφέρει : Καινοτόμα προϊόντα ξύλου ποιότητας, σε ανταγωνιστικά κοστολόγια, με συνέπεια και ταχύτητα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η εργασία μας αρχίζει με την επιλογή και κοπή των κατάλληλων κορμών. 
Συνεχίζεται με ειδική επεξεργασία στο ξηραντήριο και η πρώτη φάση ολοκληρώνεται με την αποθήκευση των ξυλόφυλλων.
Ακολουθεί μελέτη και σχεδιασμός των προϊόντων ανάλογα τις τάσεις της αγοράς, αλλά και τις εξιδεικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.
Μετά τα επεξεργασμένα ξυλόφυλλα, μαζί με το κατάλληλο καλούπι, τοποθετούνται σε ειδικές πρέσσες και με την τροφοδοσία υψίσυχνων ρευμάτων, παράγονται οι διάφορες καμπύλες μορφές.
Η μεγάλη τεχνογνωσία μας καθιστά μοναδικούς και στην καμπύλωση ατόφιου μασίφ ξύλου για καρέκλες.
Η μακρόχρονη εμπειρία στην ανατομία και φυσιολογία του ξύλου επιτρέπουν την παραγωγή ξεχωριστών προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε επαγγελματική χρήση.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Η εταιρία Χάτζον παράγει καμπυλωτά εξαρτήματα ξύλου, κουρμπαριστά μέρη επίπλου και ημιέτοιμα προϊόντα για κατασκευαστές σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά κοστολόγια. Διαθέτει έτοιμα προϊόντα – καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια – σε κατασκευαστές και εμπόρους Προσφέρει προϊόντα υψηλού design για επαγγελματικούς χώρους και αναλαμβάνει τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών κατασκευών για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο.